AUTOCAD OSNOVE PDF

Osnove AutoCAD-a [Sasa Ilic] on *FREE* shipping on qualifying offers. Portal će se baviti temama vezanim za AutoCAD i ostalim strojarski orijentiranim programima. Na osnovi tega izdela program AUTOCAD samodejno popise del za določen objekt na osnovi izdelane risbe ter na osnovi podatkov iz teh.

Author: Fenrihn Brazilkree
Country: Malawi
Language: English (Spanish)
Genre: Medical
Published (Last): 21 March 2014
Pages: 277
PDF File Size: 18.86 Mb
ePub File Size: 12.42 Mb
ISBN: 617-9-59316-341-6
Downloads: 24313
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Zolorisar

Pomocu ovog tutorijala uspeo sam da naucim kako da podesim crtez za stampanje u razmeri koristeci layote, problem koji muci mnoge pocetnike u AutoCad-u.

Discover Prime Book Box for Kids. Iskreno da vam kazem nisam koristio nikakve resurse, samo dosadasnje znanje. Choose your operating system: Crtez za ispit o arhitekturi. Link za tutorijale AutoCAD S druge strane na adresi http: Prilazem i aitocad pijace, radjen u Sketch Up-u, pomocu auutocad sam dosla do preseka koje sam obradila u Auto Cad-u.

Sajt koji je meni pomogao u savladavanju programa jeste: Prilazem osnovu nadogradnje koju sam radila za arhitektonsku grafiku Amazon Second Chance Pass it on, trade it in, give it a second life. Alexa Actionable Analytics for the Web.

Ovaj tutorijal mi je pomogao pri izradi crteza. Amazon Inspire Digital Educational Resources. Jer mi kroz iskustvo, kroz greske i ispravljanje istih, ucimo najbolje sa najtrajnijim secanjem i najboljim povezivanjem gradiva.

  BARTON EVERMANN PDF

Osnova stana radjena u AutoCad-u za projektovanje. Na ovom sajtu http: Bas ovaj sajt mi je pomogao sa ovim prikazima za Arhitektonsku grafiku Svaka alatka koju koristimo je opisana na srpskom kao i ono sta ono omogucava. Konkretno na ovom linku su objasnjene primarne funkcije Auto Cad-a ,koji je po meni dosta laksi,uredjeniji,i jednostavniji za koriscenje od drugih verzija. Od svih tutorijala koje sam gledala, najbolji su bili ovi http: English Choose a language for shopping. Moguce je takodje i skinuti video u wmv formatu.

Prilozeni rad je bio radjen za arhitektonsku grafiku i ujedno sam znanje o blokovima tu i koristila. Trenutno pristupate kao gost Prijava. Prikaz preseka duplex a radjenog na projektovanju. Na ovom sajtu sam nasla dosta korisnih saveta koji su mi pomogli da poboljsam moje znanje u AutoCad-u.

Osnove AutoCAD-a: Sasa Ilic: : Books

Be the first to osnovs this item Would you like to tell us about a lower price? Evo jos nekih radova iz keda ali malo drugacijeg tipa od one 2D osnove. Sa AutoCad-om sam upoznat jos od osnovne skole: Meni je posluzio za crtanje radova u 2d. Tako su nastali moja osnova i presek Ne koristim bas cesto Autocxd pa mi se desava sa zaboravim odredjene komande i tad mi pomoc dobro dodje. Prilozena je osnova stana koju sam radila za Elemente projektovanja. AutoCAD definitivno zamenjuje papir i olovku za neke radove.

  DESGLOSES MIR PDF

See all AutoCAD toolsets.

Konkretno ovaj link objasnjava kakve sve opcije mogu imati layer-i i kako ih mozemo razlikovati. Amazon Music Stream millions of songs. Zavisno od tutorijala, postoje razne vrste pomoci, od pismenog objasnjenja koraka, do video zapisa na YouTube-u.

Pored sestre koja mi je pomagala u vezi nejasnoca, korisni su tutorijali poput http: Prilazem osnovu stana koju sam radila na pocetku drugog semestra.

AUTOCAD MECHANICAL TOOLSET

Ima raznih tutorijala za 2d i 3d programe, koji nama veoma koriste photoshop, illustrator, 3d max, autocad, arhicad, i mnogi drugi. Ali mogu primetiti da je na ovaj nacin mnogo lakse.

U trecem zadatku studenti istrazuju raspolozive resurse za ucenje AutoCAD-a. You have been detected as being from. Pomocu ovog linka uspela sam da bolje i brze savladam Cad.